Започналият вчера дъжд от оставки продължава и днес. Човек на Кунева в Ямбол обяви, че напуска поста си. Д-р Георги Стефанов подаде оставка като областен координатор на ПП "Движение България на гражданите" за областта пред Националния съвет на партията.

Като мотив той посочва оповестените окончателни резултати за Ямболска област от проведените на 12 май 2013 година предсрочни парламентарни избори, на които той бе водач на партийната листа. Подаването на оставката областният координатор на ПП "Движение България на гражданите" смята за свой морален ангажимент и поемане на отговорност за резултатите от вота.

Д-р Стефанов изразява пред Националния съвет своята готовност да работи и в бъдеще за осъществяване на каузата "България на гражданите", както и надеждата, че моралната криза, обхванала обществото ни, ще бъде скоро преодоляна и гражданите на България ще имат своето категорично и ясно представителство в управлението на страната. В Ямбол и региона формацията получи 1536 гласа в деня на изборите.