Бойко Борисов съобщи няколко лъжи. Единият блъф е, че „Атака” има договаряне с някоя друга партия. Това е абсолютна лъжа. Като малко дете се радва на лъжите си. И като малко дете тропа с крак и иска касиране. Днешното поведение на Борисов беше поведение на един уплашен човек. Уплашен, защото започнаха да излизат едни неща, които ще му донесат раиран костюм - на него и на няколко негови министри.

Това каза лидерът на Атака Волен Сидеров след срещата си с президента Росен Плевнелиев . Като малко дете Борисов тропа с краче и иска касиране, защото не му става играта – чрез фалшиви бюлетини да си направи пак 115-120 депутата, да вкара сателитни партии като НФСБ, РЗС и Касим Дал, зад който лично застана Ердоган, които да го подкрепят. Българският народ му показа, че сметките не излизат, заяви Сидеров.

Ние няма да работим с ДПС, няма да се разбираме с тях, категоричен беше Сидеров. С ДПС се разбират ГЕРБ, НФСБ, заради които ДПС е трета сила, а не „Атака”. Ако не беше натиска на Борисов, ние щяхме да сме третата политическа сила на България.

21 май е хубав български християнски празник, така че е хубава дата за свикване на парламента.Не трябва да се бави свикването на Народното събрание, има много неща за решаване, промени в закони, каза Волен Сидеров. Депутати от „Атака” ми се оплакаха, че ги търсят представители на ГЕРБ, тъй като ГЕРБ са вече силно тренирани в това да разговарят, да подкупват, да привличат депутати от други групи. От БСП и ДПС не знам да има обаждане, сподели Сидеров.

Не са водени разговори с БСП. Държа на открити разговори в Народното събрание, с прозрачност, за да става ясно кой за какво се бори, кой какво иска и не иска. Сега се обсъждат само имена, фигури, силуети. Отстъпки с националните интереси не може да бъдат направени от „Атака”. Аз мога да одобрявам или неодобрявам конкретни действия. Когато видим точно посочени условия, програмен план, срокове за изпълнение, действия, тогава ще кажа кое получава нашето одобрение, заяви още Волен Сидеров.

По думите му в България има много професионални експерти.