Емануела се отказва от попфолка. Тази новина хвърли в телевизионен ефир самата тя. В откровен разговор с водещите Мая Спасова и Есил Дюран, звездата на Ара Мюзик разкри, че се уморила от музикалната си кариера и смята да се отдаде на семейството си.


"Започвам страшно много да се замислям след участието си в "Къртицата" дали не трябва да се откажа от музиката. Просто вече ми идва в повече. Искам да си имам семейство" - заяви изпълнителката в предаването "Жените говорят" по TV7.


Докато представяше чисто новия си клип към песента "Тръпката", певицата призна, че не понася пошлостта в шоубизнеса и копнее да се занимава с нещо различно.


"Нашият бранш е вече много пренаситен, излизат всякакви такива, някакви... Много се размива, много момиченца искат да са там. Някак си и начинът на работа също вече е много различен, не върви на добре, не ми харесва" - оплака се актуалната изпълнителка.


Тя сподели както точно я притеснява в най-комерсиалния жанр и заяви: "Искам да се занимавам с нещо друго, не искам да се занимавам с пеене. Колкото и по-малко доходи да ми носи, много ме натоварва. Вече ми е адски досадно, напрежението ми идва в повече. Искам да имам повече лично пространство за себе си и за сина си, за мъжа си. Искам да забременея, да имам дете и искам да се занимавам с малко по-различни неща. Някак си се уморявам и много, много ми евтинее вече попфолка" - обясни Емануела.