Димитър Бербатов и Елена вече усилено работят за трето дете. Митко е баща на две дъщери - Деа, която е на три години и половина, и Елиа, която е на шест месеца. Бербо обаче държал да има и мъжка рожба. "Говорили са с лекари. Докторите са категорични, че Елена може да си позволи да роди още веднъж. Тя е на 35 години, но според медиците няма пречка пак да забременее", издадоха пред "ШОУ" близки до Бербатов.Митко се прибра в България след тежкия сезон във Висшата английска лига. През другата седмица той, жена му и децата се изнасят на морето. Както е известно, нападателят има огромен апартамент в Слънчев бряг, където отмаря всяко лято. Най-късно до средата на месец юли ще се знае със сигурност дали Бербо ще остане във "Фулъм" или отново ще смени отбора.

Междувременно самият Бербатов заяви, че харесва много Княжество Монако като място за живеене. Както е известно, завърналият се във френския елит едноименен тим е хвърлил око на българския нападател. Монако вече започна мащабна селекция и за отрицателно време купи известни имена. Трансферните удари тепърва предстоят.

Под сурдинка се говори, че половинката на Митко - Елена, предпочитала Монако, ако в крайна сметка се стигне до напускане на Лондон.

"Не само Бербо, но и Елена харесва Монако. До месец, месец и половина ще е ясно бъдещето на Бербатов", заявиха запознати.