Надя Колева е на 41 години. Мнозина я познават от местоработата й - заведението за скара на ботевградския пазар. Малцина знаят, че от миналата година Надя води истинска битка срещу коварна болест. Случайно при преглед и откриват НИСЪК хемоглобин. Назаначават й изслсдвания, за да се разбере причината. И така откриват тумор на стомаха. През юли м.г. Надя е оперирана в София, по време на интервенцията се налага да й отстранят и други органи. Възстановяването й е бързо, до декемири м.г. всички изследвания са добри.


На контролния преглед през януари т.г. обаче откриват разсейки. Надя заминава за преглед в болница в Истанбул. Там установяват, че туморът е 7 сантиметра. Лекарите препоръчват спешна операция. Тя може да бъде направена в турската болница, а стойността й е 20 хиляди лева. Семейството на Надя не разполага с такива средства. Тя има две дъщери - голямата е студентка в Софийския университет, а малката - абитуриентка.


Затова близките й се обръщат със зов за помощ към всички съграждани.


В офиса на телевизия Ботевград има поставена каса за дарения. Каси са поставени и на още няколко места в града: в Office 1 Superstore, в магазините на РПК и др. Банковата сметка е - BG43RZBB91551001956142 на името на Надя Колева в Райфайзенбанк.


Лекарите дават надежда на Надя Колева, да й помогнем с нашето милосърдие!