Фолк легендата Радо Шишарката сподели, че все още му се пее различна от поп фолка музика. Той взел решение да смени стила музика през май 1993 г. на концерт на рок групата му „Динамика". По-късно обаче отново се връща към балканските ритми: "И сега имам желание да се занимавам с рок, дори си позволявам по участия да пея рок парчета, но като цяло връщане назад няма", категоричен е Радо.


Шишарката сподели в интервю за радио "Веселина", че най-големият му хит „Тигре, тигре" не е посветена на конкретен мафиотски бос, а на едно социално явление, което беше най-силно през 1995-96 г.: "Тази песен обаче е актуална и сега. Гледам текстовете ми да докосват теми, които остават вечни, затова се получават такива евъргрийни в чалгата", обясни певецът.


Певецът ще отбележи 20 години на сцената на 21 септември с концерт в зала 1 на НДК. Същия месец, но през 1993 г., излиза първия му албум „Прости ми". Събитието ще уважат едни от най-именитите колеги на Радо - Сашо Роман, Орхан Мурад, Еми Стамболова, Руси Русев, Хисарския поп (Димитър Андонов), Цветелина, Екстра Нина и много други: „Всеки от тях ще получи награда за принос към поп фолка, защото много добре знаем, че без тези хора и без това стъпало днешните изпълнители никога нямаше да тръгнат нагоре", категоричен е Радо.