Радина Кърджилова и Деян Донков официално са заедно. Двойката няма намерение да се разделя, въпреки грозните сцени в реалитито "Къртицата", които потресоха зрителите и най-вече бащата на актрисата, пише "Всеки ден". Двамата твърдят, че всички техни скандали в шоуто са били заради камерите и сега, когато отново са останали сами са осъзнали, че са иситнски щастливи и влюбени.


"Това, което се случи, бе в известна степен опит за изнасилване срещу нас. И двамата сме емоционални актьори, защото сме различни. Вместо да се крием, ние показахме какви сме истински. Някои са по-силно емоционални, други не. Ние работим с емоциите си. Радина реагира по-емоционално заради камерите. Но за всички е ясно, че не съм й посягал", обясни Донков.


Той бе категоричен, че за в бъдеще ще бъдат много по-внимателни с Радина в публичните си изяви и няма да се излагат, както се случи в "Къртицата". Въпреки твърденията им, бащата на Радина беше категоричен, че не одобрява връзката им и, че според него Деян не влияе положително на дъщеря му.