Лили Иванова се е отдала на заслужена лятна почивка във варненската си резиденция. В апартамента в местността „Свети Никола" примата не се разхождала по... монокини.


Певицата се е настанила във варненската си обител веднага, след като времето се затоплило. За щастие изпълнителката на „Панаири" все още била с всичкия си и не се осмелила да се изпружи на варненския плаж като редови курортист, пише "Всеки ден".


Лили правела слънчевите бани на просторната си тераса. В първите дни от лятната й ваканция пейзажът на хората от съседните кооперации представлявал не прекрасен и топъл слънчев изгрев, а голите телеса на Лили.


Кошмарът им приключил някъде около третия-четвъртия ден от пристигането на височайшата им съседка. Двама младежи с меки китки заградили терасата от всички страни с бели тенти, та любопитните комшии да не смущават почивката на приятелката им и за да може тя на спокойствие да се калява със слънчеви бани колкото гола си поиска. Точно когато съкварталците на Лили си отдъхнали, че останките от нявга пищната й гръд занапред няма да ги шокират, появил се друг дерт.


Младежите майстори редовно замръквали в апартамента на Иванова, а вечер шумната музика не давала покой на квартала. Как точно прекарвали времето си тримата, никой не знае.