Поредната феноменална издънка на Левски е факт! Към архива с легендарните резили на "сините" в евротурнирите беше добавена още една много "черна" страница. 26-кратните шампиони на България бяха изхвърлени още в първия предварителен кръг на Лига Европа от Иртиш (Павлодар ). Шестият в първенството на Казахстан победи с 2:0 избраниците на Николай Митов и за едва втори път в своята история преодоля противник в Европа. Първата среща в София беше завършила 0:0. "Сините" бяха нокаутирани още в самото начало. Камолидин Мурзоев в 6-ата минута и Улугбек Бакаев в 12-ата минута от дузпа дадоха преднината на домакините, а Даниел Димов бе изгонен при нарушението за 11-метровия наказателен удар. Така на 30 градусова жега, с човек по-малко, без идея как да променят неща и никакво самочувствие и с много страх в играта си Левски не успя дори да върне гол на аутсайдера в този мач. Срамът в навечерието на 100-годишната на клуба идва и от това, че за 180 минути Левски, който има претенции за нещо сериозно и голямо, дори не успя да отбележи гол на противника си в най-ниското стъпало в евротурнирите.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=436807

 Поредната феноменална издънка на Левски е факт! Към архива с легендарните резили на "сините" в евротурнирите беше добавена още една много "черна" страница.


 26-кратните шампиони на България бяха изхвърлени още в първия предварителен кръг на Лига Европа от Иртиш (Павлодар ). Шестият в първенството на Казахстан победи с 2:0 избраниците на Николай Митов и за едва втори път в своята история преодоля противник в Европа.


 Първата среща в София беше завършила 0:0. "Сините" бяха нокаутирани още в самото начало. Камолидин Мурзоев в 6-ата минута и Улугбек Бакаев в 12-ата минута от дузпа дадоха преднината на домакините, а Даниел Димов бе изгонен при нарушението за 11-метровия наказателен удар. Така на 30 градусова жега, с човек по-малко, без идея как да променят неща и никакво самочувствие и с много страх в играта си Левски не успя дори да върне гол на аутсайдера в този мач.


 Срамът в навечерието на 100-годишната на клуба идва и от това, че за 180 минути Левски, който има претенции за нещо сериозно и голямо, дори не успя да отбележи гол на противника си в най-ниското стъпало в евротурнирите.