Лили Иванова, която събира тен на терасата на апартамента си с куп приятели, внезапно пребледняла и обелила очи. После се окопитила и влязла в просторния си хол да си почине на диванчето, но изплашените й гости извикали линейка.


Лекарите установили топлинен удар. Примата се пече от две седмици на широкия си балкон, който е превърнала в плаж и място за сладка раздумка. Поради любопитството на съседите й и най-вече на папараците, които я дебнат да излезе по монокини, певицата си поръча тенти, които да я закриват от всички страни.Така тя успя да се направи на невидима за любопитните, но спря и морския бриз, който охлажда сградите в знойните дни.


Във въпросния ден тя се унесла в сладки приказки с гостите си и дори забравила да си сложи шапка. Слънчевата активност обаче беше много висока, имаше и изригвания. Лекарите възможно най-учтиво припомнили на певицата на колко години е, че слънцето и топлената вече силно се отразяват на здравето й и й препоръчали да си почива, а ако излиза на терасата да стои под чадър. Сега примата временно пази стаята, а в знак на солидарност приятелите й също не се пекат на терасата, или поне го правят по-набързо.