"Исках да покажа тялото си", заявява Бионсе на въпрос, защо прави стриптийз в новото си видео Partition.


Певицата отслабна с 30 кг. след раждането на дъщеричката си Блу Айви преди две години и чувствала сериозна необходимост постижението й да бъде оценено, както от феновете й, така и от мъжа й Джей-Зи.


Според самата Би, тя ще покаже плът в няколко клипа към новия си албум. Най-много се съблича в Partition, където играе стриптизьорка в клуб.


"Напълно бях наясно, че показвам голото си тяло. Бях 88 кг., когато родих. Отслабнах с 30 кг. Работих като луда, за да си върна тялото и исках да го покажа. Исках да покажа, че можеш да имаш дете и после да си върнеш килограмите. Знам, че много жени се чувстват по този начин. Но повярвайте, можете да имате дете и все още да се забавлявате и да се чувствате секси, да имате мечти и да живеете за себе си", казва Бионсе.


Певицата изобщо не се срамува дори от голия си задник, който е в обектива на камерата за доста дълго. Тя твърди, че стриптийзът е подарък за Джей-Зи. Видеото всъщност е  снимано в клуба, където Би го завела, когато той й предложил да се оженят.