Голям майтап с Азис си заформят авторите и читателите на най-популярния клюкарски сайт в света perezhilton.com. За пореден път те се заиграват със славея от Костинброд. В представянето на новия му клип, той е определен като “гордостта и радостта на България”. Присъдена му е и титлата “нашия любим травестит от Източна Европа”.

По-интересни обаче са читателските коментари – за тази публикация 63 на брой. Всъщност рекордът на Азис е 94 коментара за участието на Перес Хилтън в неговото шоу по ТВ2.
Доста от читателските коментари са нецензурни, но повечето са духовити:
“Травестит с брада”, “Бих го чукал”, “Обичам европейския боклук. Той е повече от хомо”, “Начукайте тази курва”, “Травеститите са кучки”, “Ще имам кошмари, след като го видях”, “Какво е това”, “Не ме плашете повече”, “Кога ще си сложи цици”.
Като съдят по клиповете и снимките на нашата “попзвезда”, както определят Азис американците, читателите коментират: “България е диво място”. Има и такъв, който пита: “Къде е България”. Появява се и фен с категорично възвание: “Доведете го в Холивуд”.

Нашето момче не е само в публикациите на perezhilton.com. Покрай него се появява и Малина. Половинката на бореца – шампион Краси Кочев обаче е доста харесвана от читателите. Самият сайт я определя като българската Паулина Рубио. Тя е популярна по света и у нас с участието си в многосерийни латинодрами по телевизията. Освен това пее.