Общинска делегация, водена от кмета инж. Богомил Георгиев, посети Бела Паланка в РСърбия за Дните на баниците /”Дани банице”/.
В състава на делегация бяха председателят на Общинския съвет Христо Андреев и общинските съветници Боряна Керемидска, Давид Давидов и Володя Вълов.
Заедно с кмета на Бела Паланка Зоран Милкович и официалните лица на града, нашите представители взеха участие в отриването на Дните на баниците и на втората част от съвместния проект на двете общини „Културен мост Етрополе-Бела Паланка”.
В тържествения концерт-спектакъл по повод Дните на баниците и на Проекта взеха участие самодейните състави на НЧ „Тодор Пеев-1871” – Фолклорен ансамбъл „Балканска младост”,  „Акварели”, женският и детски състави на Диляна Гоцева, театрален състав „Михаил Пенчев” и този на Кирил Лихарев, Младежката духова музика.
Нашите самодейци се представиха отлично и грабнаха сърцата на публиката, която беше запълнила до краен предел летния амфитеатър на града.
За тези, които не можаха да бъдат в театъра, беше подготвена видеостена извън него, като една от телевизионните камери препредаваше ставащото на сцената.