След като във вторник популярни естрадни изпълнители влязоха в къщата на риалитито "Музикална акдемия", дойде време и за младите таланти.


Продуцентите обаче явно не бяха подбрали точните хора, тъй като излагацията беше на ниво. Снощи на сцената излязоха Лора Караджова, Сантра, Криско, Поли Генова и Дичо. Едни от най-харесваните изпълнители сред тийнейджърите трябваше да изпеят по две песни абсолютно на живо.


"Професионализмът" излезе на яве, а журито беше в шок от фалшивите изпълнения на т.н. "звезди". Единствено Дичо и Поли Генова показаха завидни гласови данни и се представиха на ниво. Сантра и Лора Караджова не само тотално се изложиха с фалшивите си изпълнения, но и се държаха изключително неадекватно, клатейки се на сцената и хилейки се на всичко и всички.


Криско също събра много негативи, тъй като амплоата му на певец никак не му приляга. Единствен Фънки от журито беше абсолютно безпристрастен и откровен към изпълнителите. Независимо, че всички изброени певци се водят хора с кариера и талант, те сами сринаха тази си репутация и доказаха, че в днешно време не винаги талантливите успяват.