Фолк певицата Мария и богатото й гадже Християн Гущеров събрали погледите на персонал и гости в петзвезден хотел в Стара Загора през уикенда, разбра Lifestyle.bg. Двамата пристигнали с Порше-то на Гущеров, следвани от кордон охрана и цялото домочадие - щерката Марая, куче и баба.


Мария нямало как да не остане незабелязана заради напомпаните джуки, тоновете макияж и поведение на примадона. Певицата привличала мъжките погледи и с малкото си дупе, което прекрасно пасвало на телосложението й - супер мини размер.


На сутринта след пристигането си обаче двамата с Гущеров вдигнали лек скандал на служителите на рецепция. Мара се оплакала, че мивката в банята е паднала.


Разбитата санитария доста озадачила хората от хотела. "Как ще падне мивка, вградена в шкаф и то в нашия петзвезден хотел?", чудели се те. "Сигурно двамата добре са се забавлявали през нощта, че да се стигне до там!?".


Мрънкането на Отварачката обаче не секнало. Тя се сопнала, че и полилеят над леглото им се клати и сигурно ще се срути върху тях.


Историята мълчи поради каква причина полилеят й се струвал нестабилен. Вярно, че двойката "Гущерови" добре са се забавлявала в хотела, но никой не е забелязал Мария да се прибира подпийнала в стаята си.