Първи от хотела излиза таткото на супер екшъна, събрал най- големите биткаджии в киното на едно място- Силвестър Сталоун, пише "Под тепето". Той се вози в огромен Мерцедес S класа.Пред и зад него в плътна колона се движат половин дузина здрави момчета. Въпреки разликата в годините, Слай поникакъв начин не отстъпва на гардовете. Тръгва за работа в дебелото си зимно яке The north face- марка, на която залага поне 70 процента от екипа на филма.Изглежда напрегнат, тъй като прогнозата за времето не е добра и може да „саботира" снимките. Лимузината на Рамбо изхвърча от рампата пред Санкт Петербург, а мястото й заемат два бронирани джипа "Мерцедес"-G класа. През фоайето преминава огромен силует - Арнолд Шварценегер, описва задъхано авторът.

Пази се от октомврийския студ със спортен флай с американското знаме на левия си ръкав. Около него също има плътна стена от огромни мъжки тела със слушалки в ушите.

Край Арни се навърта и белокос мъж, който е един от големите шефове на продукцията. Двамата разменят няколко думи и Терминатора се напъхва в джипа, който се изстрелва в посока Крумово в хладната октомврийска утрин.

След няколко минути на входа на хотела блесва голата глава на един от любимците на цял свят - Брус Уилис. За него отговарят десетина гарда и две Аудита А8. Брус учтиво поздравява персонала на хотела и с енергичен скок се качва в лимузината си. След него, за около минути един след друг се появяват и Жан-Клод и Чък Норис, които също потеглят за работа. Която, както мнозина си мислят, не е никак лека.

Мегазвездите на Холивуд се прибират от снимачния ден чак в 21.30ч. Навъртели са близо 15 часа пред камерите. Изтощени са физически, но не и емоционално. Брус Уилис отива в лоби бара за чаша чай. Слай и Арни се качват на вечеря в бизнес ресторанта на Санкт Петербург. За финал на деня, повечето минават през фитнес центъра в хотела и се оттеглят по стаите си. За да заредят батериите за следващия работен ден.

Днес екшън героите вече се отправят към новата си снимачна площадка. На летището се снимат само някои сцени със статисти. Очаква се евентуално знаменитостите да се върнат за още няколко дубъла другата седмица.