Шоумен номер 1- Слави Трифонов днес навършва 47 години.  Познатият като строг, нахакан и амбициозен водещ е имал съвсем различно лице в детството си. Специално за Lifestyle.bg съученичка на Трифонов разказаза пикантни подробности за него.

Оказа се, че Слави е имал прякор, за който никой не знае до днес. Водещият е бил наричан от своите съученици - Тулумбичката.

Откъде идва този прякор и какви ги е вършил Дългия в ОУ „Лазар Станев" град Плевен, ще разберете от разказа на неговата съученичка.

"Слави беше един от най-незабележимите ученици в класа. Той седеше винаги на последните чинове. Гласът му почти никога не се чуваше. Беше силен в часовете по История, но никога не е бил отличник. Всички момчета започваха да правят първите си стъпки в свалките на момичета, но Трифонов изобщо не се вълнуваше от това".

"Той не общуваше с много хора. Имаше само един приятел, с който делеше и чина си. Както може да се досетите, днес те не са близки и изобщо не поддържат връзка".

"Слави беше сред най-бедните в класа. Родителите му работеха в дърводелски завод и нямаха възможност да го задоволяват в неговите прищевки. Той и нямаше такива".

"Прякорът на Слави беше Тулумбичката. Причина за него беше фактът, че той постоянно нагъваше тулумбички. В междучасията изваждаше една торба от чантата си и започваше да си хапва от сладкия десерт. За нас беше смешно това, но Трифонов навеждаше глава и започваше да яде", разказа специално за Lifestyle.bg негова съученичка.

След 8-ми клас Слави се мести в Музикалното училище в Плевен. Там той се запознава с Евгени Димитров и Георги Милчев, с който в последствие започва да прави предаването „Ку-ку".

А към днешна дата Слави Трифонов е богат, преуспял, но същият темерут, както в началните си години. Загадка е дали все още си хапва тулубички, но едно е ясно - човек винаги трябва да помни какъв е бил и откъде е тръгнал.