"Дразнех се дори само от факта, че Шварценегер съществува. И двамата се снимахме в еднотипни филми. Конкурирахме се. Той стреляше с повече оръжия. Аз пък "убивах" повече врагове. Тогава в следващия си филм той предприемаше същинско масово изтребление", казва Сталоун.


"Но после Арни започна да снима научна фантастика - "Терминаторът", "Хищникът" и пр. И аз постепенно престанах да го ненавиждам. Защото вече не се конкурирахме. Днес вече сме приятели. Ето, снимахме се заедно в "Непобедимите", отбелязва Слай, който е и сценарист и режисьор на лентата.


Сталоун и Шварценегер си партнират и в продълженията на филма - "Непобедимите" 2 и 3, като премиерата на третата част е планирана за август 2014 г. Двамата екшън ветерани играят главните роли и в "Невъзможно бягство".


Във филма героят на Слай е архитект, проектиращ супер затвори, от които никой не може да избяга. Но съдбата се обръща така, че той е осъден и влиза да лежи тъкмо в един от тези затвори. За да се измъкне от там, му помага именно Арни.