Вчера, късно следобед, танцьорката Яна Акимова официално каза "Да" на бизнесмена Петко Димитров. Сватбената церемония бе строго охранявана. Петко се бе заканил нито една снимка от най-важния ден в живота му да не попадне в медиите и бе ангажирал 15 човека охрана.

Инструктирани да бдят като орли, мутрите бяха завардили столичния ресторант „Лебеда" и пропускаха една по една колите с гости. Тържествената церемония започна в 16 часа в църквата „Свети Димитър" в Панчарево. Малкият храм е известен на цяла България, тъй като в него се снима сериалът „Столичани в повече", пише "Всеки ден".

Яна успяла да настъпи Петко, така че очевидно тя ще властва отсега нататък в семейството, разказаха хора, присъствали в храма. Танцьорката била в изискана рокля на ливанския дизайнер Ели Сааб за 20 000 лева, а половинката й в костюм по поръчка, шит в ателието на „Агресия" с италиански платове на „Ерменджилдо Дзеня". Буквално 2 дни преди венчавката се наложило костюмът да се стесни, тъй като от притеснение Петко отслабнал с 4 килограма.

Младоженците пристигнали с 2 сватбени коли. Яна и Петко се возели в отделни лимузини. Петко с „Бентли", а бъдещата му съпруга бе транспортирана в матов син мерцедес S-класа. С лимузина пристигнал и кумът на двойката - един от директорите в "Левски" Иво Тонев, който според слуховете е съдружник на Петко в бизнеса му със заведения.

Над 300 били гостите в ресторанта. Сватбеното меню се състояло от салата с домати и биволска моцарела, кралски скариди в сос перно, а като основно можеха да избират между стек от младо еленско месо, пилешко с 3 вида пипер и ньоки и свинско с манатарки.

Всеки от присъстващите получи специален подарък от младоженците - бутилка отлежала бутилирана ракия със снимката на Яна и Петко.Сред гостите се появили и бившите жени на Петко Димитров, а именно Мария Игнатова и Преслава. Фолкпевицата пристигнала в заведението под ръка с приятеля си Бирмата. Игнатова пък била сама, и останала не повече от час. На сватбата обаче не присъствала друга приятелка на бизнесмена -  Ели Гигова, която според мълвата изобщо не била поканена. Без покана бил и бившия приятел на Яна - Орлин.

След официалната част микрофона хвана Галена, която бе специално ангажирана да пее.