На 23 години съм, пари за ПР не давам, защото всички пишат за мен. Не съм започнала полов живот на 9 години, както писаха, само че това баба ми трудно го преживя. Това каза в студиото на "Горещо" по Нова телевизия Моника Валериева.Тя отрече цитираното от водещата Венета Райкова написано за нея, че е проститутка на повикване и една нощ с нея струва 60 лева. Моника бе категорична, че за нея мъж не може да излезе и да каже, че е дал пари, за да прави любов.


Имала съм гаджета ,които са ми помагали, но това не е същото. Водя дело срещу един сайт, който публикува лъжи и клевети за мен, допълни Моника.


Не искам пари, просто искам да осъдя собственика на този сайт. Моника бе категорична, че не е разделяла Божинов от неговата половинка Николета, не съм жената до него, не съм имала интимни контакти с него, потвърди тя. Не съм ходила в апартамента му, нито той е идвал у нас, уточни манекенката.


Не съм ходила извън Европа, познавам братя Галеви, те работеха с баща ми, уточни мнението си по друга клюка за себе си красавицата.


В Дупница съм имала връзка с един от приближените им около 4 години, това беше първата ми връзка. Така че двамата съм ги виждала, но никога не съм била близка с тях, призна тя.


Моника Валериева си спомня, че за първи път тези клюки за нея са се появили преди 6 месеца, след като се е снимала в клип на Андрея. Дупничанката е убедена, че тези клевети са дело на неин съгражданин, който не я харесва.


Тя призна, че има джип, но не е била арестувана заради наркотици в него, само колата е прибрана от полицията. Имало съмнения, че номерата й са пренабити. "После тази кола бе открадната от паркинга на РПУ", допълни тя.


Фаталната красавица разказа, че баща й е бивш служител на полицията, който вече се е пенсионирал.


"Той много се ядосва, като напишат за мен, че съм проститутка или когато се снимам гола. Нямам милиони, напълно нормално момиче съм", продължи дупничанката.


Гостенката в "Горещо" потвърди, че се познава с Валери Божинов. "Виждали сме се, нормално е ако той няма гадже около себе си, да търси и да се среща с други жени", призна тя.