Скандалната златотърсачка, която нашумя покрай флирта си с Валери Божинов, лъсна във Фейсбук с провокативна снимка. Моника се е снимала като типична кифла - в банята по бельо. Разликата е, че брюнетката е сложила кожени колани и големи ланци, като да се готви за порция садо-мазо секс.


Костюмчето на строга господарка беше моментарлно наплюто от нейните недоброжелатели по форумите.


"Голяма глава, немощно тяло... и к'ви ръце вади... тръпки ме побиват от подобни кифли", бяха коментарите под снимката.


Оказа се, че Моника, която е една от най-близките приятелки на Андреа, се е облякла в кожените колани заради снимките на новия клип на певицата.


Валериева нашумя, след като преди месеци Валери Божинов флиртуваше с нея във Фейсбук. Стана ясно, че двамата са се виждали и извън мрежата, но Моника отрече да е разделяла Валери с Николета и да е жената до него.


Нейното интервю в "Горещо" предизвика неочаквана реакция от страна на футболиста, който с нотариално заверено писмо забрани на Венета Райкова да използва името му в предаването си.


В интервюто Моника не отрече, че се е виждала с Валери, но заяви, че не е проститутка на повикване. Тя потвърди, че е имала приятел от обкръжението на братя Галеви, защото самата тя е от Дупница.