След като режисьорът Люси Иларионов хвърли подозрения относно това как моделката Моника Валериева изкарва парите си, намеквайки, че всъщност работи най-древната професия, излезе наяве нова шокираща информация, с която съмненията му се потвърждават, разкрива в. "Всеки ден".


Появиха се снимки на представящата се като модел красавица, които са заснети не другаде, а в публичния бар „Скандал", помещаващ се в бившия вече хотел „Шератон". Собственик на заведението е щангистът Гълъбин Боевски, а на кадрите от това място Моника позира като рекламно лице заедно с друга руса девойка. Сесията е осъществена в далечната 2010 г.


Преди 2 години нощният клуб за забавления пък бе разбит при акция на ГДБОП. Спецченгетата тогава арестуваха четирима мъже и една жена, които били заместници на осъдения щангист. Според МВР в бар „Скандал" се е извършвала проституция на ВИП ниво. За това бяха повдигнати и обвинения на четирима сводници плюс една маман, припомнят криминалисти.


Красноречивата фотосесия на Валериева ясно потвърждава, че тя е имала нещо общо с вертепа, където явно е предлагала услугите си срещу заплащане. Паметливи клиенти на бара дори твърдят, че си спомнят как същото това момиче е било сред оскъдно облечените сервитьорки, които влизали и в ролята на срамежливи сладострастни ученички.


„Моника си беше проститутка и за никой от хората, които я познаваме добре, това не е тайна. Самата тя дори не го криеше, че си изкарва по този начин парите. Сега защо се срамува да говори за това? Едва ли, след като е преспала с Валери Божинов и Кубрат Пулев, работата й е пораснала чак толкова да пази мръсното си минало", обсъждат я в средите други жрици на любовта.
Днес, когато от бара на Боевски е останало единствено скандалното му минало, Моника Валериева се препитава като момиче на повикване зад граница. „Всеки ден" научи от сигурни източници, че тя доста често пътува до Истанбул, където заработвала в нощни клубове. „Започва вечерта с консумиране на питиета, за които клиентите плащат, и това е нещо като бакшиш. След това, ако някой от тях реши да я поръча за плътски удоволствия, кихат пари допълнително - според тарифите на момичето", разясняват схемата на работата в заведенията, където бръмчала участничката от „ВИП Брадър".
Запознати разказват, че в Истанбул моделката отсядала при свой приятел гей и затова спестявала пари за квартира. Когато захлебвала няколко хилядарки в евро, тя се прибирала в София и почвала да се прави на голямата баровка.