Емануела се пропи заради развода. Изпълнителката, която наскоро се раздели със съпруга си Никола е на път сериозно да се пропие, научи hotarena.net. Всяка вечер преди участие певицата се наливала с алкохол, за да събере сили да излезе пред хората и да пее. А вредният й навик е на път да се превърне в зависимост.


Макар да се прави на силна и да твърди, че не й пука за Никола, Емануела изживява много тежко развода. Заради системните изневери на мъжа си спряла да се храни и за броени дни свалила цели 4 килограма.


Приятелките й са по-притеснени заради влечението й към чашката, тъй като все по-често залита към бутилката. „Еми е много чувствителен човек. Дано да издържи на напрежението и да не се пропие", споделят те.


Певицата обаче гледала на питиета като на начин да излезе на сцената. „Всичките ми песни са за любов, а хората знаят, че съм в развод. Сигурно им се виждам смешна", притеснявала се тя, преди да се появи на поредното участие.


Друг проблем на певицата е влечението й към таблетките. Без лекарско предписание Емануела взима и антидепресанти. Те били особено важни за нея, когато давала интервюта за разпадналата се връзка с мъжа й, когото пред приятелките си наричала „нещастник".