Генералната причина да загубим този мач е липсата на силни противници до този момент. Балкан бяха в много по-добър игрови ритъм след тежката им програма до тук, бяха доста по готови от нас. Ние имахме 2 мача леки, които спечелихме, но те не ни помогнаха да израстваме като отбор.


Мача го загубихме през първото полувреме основно заради много слабата защита през първата четвърт в която получихме 30 точки в последсвие догонвахме цял мач, стигнахме до 1 точка, но реално е трудно срещу добър отбор като догонваш такава голяма разлика да се спечели.


Втората причина е ... имахме за задача да лимитираме един от ключовите им играчи Станимир Маринов ... добавяме първото полувреме на Лилов и целия мач на Далмън. Това което знаехме за тях не можахме да го предотвратиме в защита. В нападение първото полувреме бяхме неориентирани, сменяваха ни защити, играеха ни нестандартни защити, ние го очаквахме, готвехме се, но не можахме да реализираме това което се готвехме.


Втория проблем бе , че имахме бавно нападение и грешни решения... не си подавахме на време топката. Просто да си подаваме топката ... през второто време го правехме и нещата се получиха.


Твърде рано е, миналата година започнахме още по-лошо, но аз знаех, че отбора ще има и лошо и добро. Очакват ни два много тежки мача, дълго пътуване до Солнок с автобус и после гостуване на Левски. Но това е, но като сме тръгнали да покоряваме големи цели няма място за отчаяние, а само за корекции. Поздравявам отбора на Балкан - надиграха ни в този мач.


.