Абсолютно заслужена, и то убедителна победа на Балкан. Не е необходим кой знае какъв коментар или сериозен анализ. Те имаха страхотна мотивация, този мач бе много важен за тях за класирането. При нас това нещо липсваше. Опитахме се да го направим с думи, но не се получи.


Това първо. Второ - с липсата на Шон Барнет (с навехнат глезен, но нищо сериозно), който е най-силният ни играч, беше предопределена разликата в класите. 


И третото нещо - играта ни в защита, борбата под коша - т. нар. черна работа. Допуснахме много лесни кошове и много точки още през първото полувреме. Да оставиш отбора на Балкан да се разиграе тук, в собствената му зала, това много отбори са го изпитали, включително и аз, докато бях играч. Така че второто полувреме се доиграваше. За малко се закачихме в мача, но нямаше интрига. 


Ние сме в някаква дупка след Купата. Имам обяснение - готехме се целенасочено за някакъв връх на тази Купа и това даде резултат. но сега неминуемо следва и дупка. Не се притеснявам, ще работим, защото с тази игра няма да направим нищо на плейофите.