Бивша английска университетска преподавателка импулсивно отишла на почивка в Лос Анджелис, където се запознала с бездомник, за когото се оженила след 9 дена, пише агенция Orange News.

По-изненадващото е, че тази поредица от събития се е случила преди цели седем години, в момента Джоан Клеър и Даниъл Орлик чакат своето второ дете.

Тя имала всичко - добра работа, кола, обществено положение, но усещала, че нещо не е наред. За да си изясни какво става с нея тя отишла на почивка в Лос Анджелис.

След два дена в града на ангелите, тя се запознала с Даниъл и започнали да спорят  относно The Simpsons. Малко по-малко те се опознали и той й разкрил, че в момента води доста труден живот, защото не се е отказал от мечтата си да бъде певец и текстописец.

Докато се опознавали, той й казал "Нали знаеш, че ще се оженим", а тя му отговорила с простичкото "Да, знам". След седмица се оженили и си татуирали годежни пръстени, след което прекарали нощта в мизерен хостел.

Когато се върнали във Великобритания, семейството й не го приело особено добре, но това нямало значение за тях. В момента всичко е наред, имат дете на 4 години, очакват второ през ноември.  Джоан и Даниъл в момента си имат собствен лейбъл и не смятат да се разделят.