Баладата "Мъжете също плачат" на популярната българска певица Рени от днес стартира с видео клип ексклузивно в официалния Youtube канал на звездата!


Песента беше подготвена за участие в предстоящия музикален конкурс "Евровизия", от който България се отказа преди седмица. "Мъжете също плачат" е по музика и аранжимент на популярния български поп композитор Милен Македонски, а текста е на Людмила Гайтанджиева.
Екипът създал песента още преди две години, като първо е написана музиката, а след това текста. Основното в композицията е, че дори и силните мъже плачат и че не трябва да крият сълзите си.


Песента беше представена пред публика за първи път преди дни на един от концертите на Рени в Израел, където се радвам на голям успех от страна на българската, руска и сръбска общности.Видеото е снимано във виртуално студио в Тел Авив, а екипът е изцяло български. Виртуалният декор представлява част от свещената християнска земя още преди векове, а действието се разказва посредством "любовния" танц на двойка танцьори! Режисьор е Виктор Антонов, трите визии на певицата са дело на Арабела Болярска и екипът с който работи певицата в последните години!