Певецът Константин разкри, че бившата му интимна и дуетна половинка Райна е изпитвала сериозни проблеми с адаптирането си към начина на живот в София. Заради драстичната разлика между родния й Сандански и столицата, тя се затруднявала дори да пресича улиците."Райна беше човекът, който цял живот е живяла с майка си и баща си. Не е била в големия град. Като пресичаше улиците, трябваше да съм с нея... Знам, че звучи малко тъпо и селско, но е така", разказа Константин пред Поверително от N.L.


Той обясни, че раздялата им е преминала трудно. "Бях си взел моето решение, а тя до последно мислеше, че е на майтап", каза певецът. След това почти открехна вратата към най-личните им скандали, свързани с ревност от страна на Райна. "От гардероб се излиза и т.н.", започна Коцето, но аха да довърши и се спря с думите: "Да не изпадам в подробности."


Въпреки дискредитиращата информация, която изнесе, изпълнителят на "Черна роза" заяви, че в момента е в прекрасни отношения с Райна. "Откакто не сме заедно, е израснала. Непрекъснато живее сама в София, има контакти. Сега сме в супер отношения. Когато се засякохме на първия общ концерт след раздялата, аз я щипя по дупето, а жена ми до мен. Много яко. След това направихме концерти и в чужбина", похвали се Константин.