Поредицата от предколедни празнични чествания завърши на връх Игнажден снощи с Коледната картичка от песни танци, която ни поднесоха самодейците от НЧ „Тодор Пеев-1871” в Етрополе.
За доброто настроение на зрителите се постараха със своите изпълнения Женска фолклорна група „Димана”, трио „Романтика”, ВГ ”Ретротон”, групата по тамбура с ръководител Цветанка Николова, Театрална трупа „Михаил Пенчев”, както и чудесни танци от ТА ”Балканска младост” и балетния състав.
Тяхното послание беше за празниците всеки да изработи своята коледна картичка с красиви пожелания за здраве, берекет, късмет и благополучие през Новата година.
И да я подари на най-близките си обичани хора.
Сценарият е по идея на Вили Рай, която бе водеща на концерта. В него можеше да се видят и нови неща, като този изпълнителите да приседнат на подготвените партикабли на сцената; калпаците на танцьорите да се окичат не предварително, а по време на танците на сцената.
Коледарите навлязоха в  салона, а от там и на сцената с традиционния коледен танц и коледарска песен.
Като идеи всичкото това беше много хубаво. Красивата кошница с цветя от кмета инж. Богомил Георгиев и председателя на Общинския съвет Христо Андреев за изпълнителите беше благодарността и на публиката за тяхната приказна коледна картичка. 
Весели празници и плодотворна, мирна и ползотворна Нова година.