Валери Божинов и Николета Лозанова отново сияят след драматичната раздяла, която преживяха през лятото. Футболистът и манекенката се събраха малко преди Коледа и прекараха празниците заедно. Божинов се е върнал в семейния апартамент и в момента живее с Николета, научи „Всеки ден" от техни приятели.


„Много сме щастливи с Валери. Той предложи отново да се оженим, да направим трета сватба, на която да сме само двамата и не повече от 5-6 наши приятели, които са проверени във времето и със сигурност ни мислят само доброто. Ще видим, още мисля. Защо пък не?", призна Николета.


Според нея временната раздяла в края на лятото е била катализатор на връзката им, която още повече е заздравила отношенията им. „Трябваше да минем през това, за да установим, че сме създадени един за друг и няма сила, която да ни раздели", отсича Валери.


Знак, че двамата са заедно, бе даден още на рождения ден на Николета в началото на декември. Божинов не се появи на партито, но подари на съпругата си чанта от последната колекция на „Шанел" за 7000 евро. Освен това лично той е платил масрафа по тържеството, възлизащ на около 20 000 лева.


За Коледа двойката замина на кратка почивка на Малдивите. Двамата похарчиха 14 бона, наемайки една от най-скъпите вили на брега на океана. Именно на плажа Валери и Николета посрещнали 25 декември. Божинов подарил на половинката си изискано бижу, а тя на него - скъп часовник.


Най-коментираната двойка у нас бе заедно и на Нова година. Валери и Николета посрещнаха 2014-а в „Найт Флайт", настанени на централното ВИП сепаре. През 10 минути диджеят ги поздравяваше, а цялото заведение коментираше новата прическа на Божинов. Сред приятелите им на масата бяха Ванко 1 и Азис, в групата бе и собственикът на заведението Петко Димитров заедно с половинката си Яна, за която се ожени преди няколко месеца.