Денислав Коцев:„Началото на мача бе един шок за нас. Точно за това си говорехме в съблекалнята преди срещата да не допускаме лесен старт за тях, тъй като са отбор, който трудно можеш да ги обърнеш след това. Малко бяхме сковани в началото заради важността на тази среща, вторият срещу третия, но бързо преодоляхме шока.


Да, доволен съм от представянето и на Николай Стоянов. Всички видяха, че той игра страхотно. Ние сме много по-млад отбор от Балкан със състезатели родени 93,94-а година. Да, днес ние бяхме по-добри. Но нека уважаваме противника, има много мачове до края на първенството”.


Александър Тодоров: След 0-8 допуснахме един срив от 22 -1, една серия, която нито един отбор досега не ни беше правил. Това ни повлия психически. Въпреки това успяхме да обърнем мача до минус 1 точка и от там помислихме, че го печелим, но решихме, че само с нападение можем да го вземем. Направихме елементарни грешки в защита.


Изненадата от съперника за нас беше момчето с номер 12 (Андреевич). Ние се изненадахме. Те играха добре, знаят какво искат. С двама плеймейкъри са, една трудна система за защита. Постоянно плеймейкърите имат идея и успехите на Варна идват от това, че имат изключителни асистенти на позиция 1 и 2”.


Снимка: chernomore.eu