Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Новини » Спорт
Шрифт: - +

Бербатов премина в Монако

Бербатов премина в Монако

Трансферът на Димитър Бербатов в Монако вече е факт. Това обявиха от новия клуб на нападателя. На официалната си страница монегаските приветстваха с добре дошъл българския голмайстор. Той ще играе в тима от княжеството до лятото под наем от Фулъм.


Бербатов е привлечен като заместник на контузения голмайстор Радамел Фалкао. Българинът ще носи №15. Той призна, че е доста нервен. Бербатов е преминал успешно медицинските прегледи и е готов за игра.


"Доволен съм и развълнуван и честно казано малко нервен. Гледам напред и нямам търпение да тренирам с новите си съотборници. Това е една нова глава в моята кариера", заяви Бербатов.


Очаква се дебютът на нападателя да е срещу ПСЖ. Франция е четвъртата държава, в която той ще играе след България, Германия и Англия. Бербатов няма да успее да закръгли головете си във Висшата лига на 100. Той остава с 94, след като за две години във Фулъм отбеляза общо 20 гола.


Вицепрезидентът на Монако Вадим Васильов също приветства новото попълнение.


"Димитър ще донесе опит и талант на нашия отбор. Той идва заради контузията на Радамел Фалкао. Играл е в големи клубове като Манчестър Юнайтед и е отличен нападател. Имаме все още 2 турнира, за които да се борим и той ще е добро попълнение заедно с Емануел Ривие, Валере Жермен и Антони Мартиал. Бербатов има различен профил от нашите нападатели", заяви Васильов.



Етикети към тази новина:
димитър бербатов монако



Източник: gol.bg
Посещения: 1821
Дата: 01.02.2014, 05:47

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 10 години
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com