Голяма звезда се оказа рапърат Устата и в САЩ. Той и Софи Маринова станаха притегателен център за хиляди българи, които вече почти месец ходят по концертите им из цяла Америка.


Когато не пеят за българската диаспора отвъд Океана, двамата се забавляват. Поредната точка на купона бе стадиона United Center Harris Club в Чикаго, където певците посетиха мач от NBA между Чикаго Булс и Атланта Хоукс.


Преди мача Иван Динев (Устата) успял да се промъкне в съблекалните и да се снима с палавите клакьорки, които подгряват мача. Колкото и да е верен на жена си, Устата едва ли е останал безразличен към секси момичетата с разголени крака.


И този път обаче той позира с тениска, на която пише името и dms номера на Снежанка - момиченцето, болно от церебрална парализа, на което той от години помага. "Никога не забравяш за Снежи, браво", адмирират го фенове.


Хората са толкова впечатлени от доброто сърце на Устата, че не забравят да го поздравят и на стената му във Фейсбук. На Снежанка Устата подари и последната си снимка от САЩ - от най-високата сграда в Америка Willis Tower. Турнето му със Софи вече приключи и двамата до дни се връщат в България.