"Рекордът ми е две бутилки уиски, някъде около 5,5 промила имах в кръвта. Колко пъти съм се напивала си ги броя по промивките", признава бившата участничка във VIP Brother Росица Новева.

При гостуването си в "Нешоуто на Нед", тя не не се посвени да признае, че в момента живее с наследството, което й оставил мултимилионерът Иван Зографски, с когото имали "силна емоционална връзка". Приживе той не я е порицавал за и скандалното й на моменти поведение.

"Имам хубаво наследство, кой както иска да го тълкува. Не работя, нямам бизнес, почивам си. Ходя на разходки, рисувам с пръсти..."

Росица няма никакъв проблем да говори за интимния си живот пред камера. "Много съм добра във френската любов, не го крия. - Много хора искат да ме пипат по новите гърди, но аз засега не им давам. Трябва да поулегнат и после ще са ОК. Иначе си нямам гадже, чакам да ме намери някой."

В момента светският живот й липсва, но тя се надява скоро след като се възстанови от операцията на черепа да се върне към него.

По време на съвместното си съжителстване с Иван Зографски, Новева се е запознала и прекарала приятно с немалко звезди. Сред тях са и холивудските актьори Уесли Снайпс и Рей Лиота, които при престоя си в България "правеха купони с по над 100 човека. Даже Уесли, като видя "Илиенци" и каза "О, това е Световният търговски център!".