Митко Пайнера отвърна на удара на Рени, която наскоро каза в тв интервю, че „чалга певици обслужват ВИП персони".


"Това са поредните обвинения на Рени, която си направи нейния ПР. Решава за сетен път да се чеше по... фирмата! И да хвърля обвинения към нейни колежки - едва ли не, че са прогресирали заради връзки с мъже и т.н. Ако тя е имала някакви такива презумпции и е решила по такъв начин да си прави кариерата и донякъде е успяла, защото все пак трябва да имаш и визуалното обаяние, и да си и музикален идол... То не се иска само глас - това са комплексни качества. А в крайна сметка ние се разделихме с нея, след като видяхме, че нямаме перспектива с този изпълнител! И е имало момент, в който съм казвал на Рени: Ако желаеш ти да си промотираш нещата и ако нямаш тези средства, си потърси спонсори!

Пък тя това го е изтълкувала едва ли не: Върви си лягай с мъже!?! Това си е изцяло неин проблем", казва шефът на "Пайнер" в интервю пред в. "Шоу".


"Тя се изплюла, „изходила се" по въпроса и си тръгнала, доколкото разбрах, за Израел", коментира още инж. Митко Димитров, който твърди, че злобата непрекъснато се отключвала в Рени.