Рени, която замина да живее в Израел заедно със семейството си, призна, че там се чувства много по-сигурна отколкото в родината. Изпълнителката довери пред Гала, че най-вече не се притеснява за синовете си - Борис и Аспарух.


"Тук е много по-спокойно. Децата са постоянно в движение и не се притеснявам, така както бих се притеснявала, ако са в България", каза певицата. Малкият й син, който се роди преди малко повече от две години тръгнал на детска градина в Израел и вече учи английски. Единствена от цялото семейство, която не е тръгнала на курс по език е самата Рени, тъй като й се наложило често да пътува.


Преди няколко месеца тя бе в Америка. "Отдадох се на шопинг заради голямото изобилие от стоки и заради това, че е много евтино. Докато в България цените са такива - все едно всички сме милионери", каза още изпълнителката.


Певицата се похвали, че в Израел не е изоставила спорта и досущ като холивудските звезди и тя си има личен фитнес инструктор. "Доста ме натоварва, но го прави така, че да ми е интересно на мен. Не работим с много тежести", сподели още Рени.