Ръководството на ОДМВР – София област уважи заявлението за достъп до обществена информация на нашия съгражданин Петър Батев и отговори на неговите въпроси, касаещи изкуствените неравности, изградени от Община Ботевград. 


Botevgrad.com публикува едно към едно въпросите и предоставените отговори: 
 

Въпрос № 1: Предоставила ли е проект(и) на средства за ограничаване на скоростта община Ботевград, София - област за съгласуване и одобряване по реда на Закон за устройство на територията /ЗУТ/ от службите за контрол по спазване правилата за движение при ОДМВР - София в периода от 24.07.2012 г. до 24.02.2014 г.?


Отговор: Община Ботевград не е предоставяла проект(и) на средства за ограничаване на скоростта за съгласуване и одобряване по реда на ЗУТ от службите за контрол по спазване правилата за движение при ОДМВР - София в периода от 24.07.2012 г. до 24.02.2014 г.


Въпрос № 2: С какви документи община Ботевград, София - област е уведомила службите за контрол по спазване правилата за движение при ОДМВР - София за съгласувани и одобрени по реда на ЗУТ на изготвените проект(и) на "средства за ограничаване на скоростта на движение"?


Отговор: Община Ботевград не е уведомявала службите за контрол по спазване правилата за движение при ОДМВР - София за съгласувани и одобрени по реда на ЗУТ на изготвените проект(и) на "средства за ограничаване на скоростта на движение" с никакви документи.


Въпрос № 3: Одобрени ли са по реда на ЗУТ проект(и) на средства за ограничаване на скоростта Община Ботевград, София област на службите за контрол по спазване правилата за движение при ОДМВР - София в периода от 24.07.2012 г. до 24.02.2014 г.?


Отговор: Проект(и) на средства за ограничаване на скоростта на движение на Община Ботевград не са одобряване по реда на ЗУТ от службите за контрол по спазване правилата за движение при ОДМВР - София в периода от 24.07.2012 г. до 24.02.2014 г.