Лични вещи дариха актьорите от сериалите "Под прикритие" и "Революция Z" за благотворителна кампания. Идеята е да се съберат средства за създаването на център за хиппотерапия за деца с увреждания на конната база "Генерал Крум Лекарски" в Божурище, където бе и самото събитие вчера. Инициативата е на фондация "Ангелски сърца" и е под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова.


Йорданка Фандъкова дойде лично на официалното представяне на кампанията и изрази своята подкрепа. Кметът на Божурище Аспарух Аспарухов благодари на всички, които са се включили в кампанията.

Представители на детския пони клуб демонстрираха своите умения. Атрактивни номера направиха и членовете на каскадьорска група "Алфа". Ния Ангелова от фондация "Ангелски сърца" показа как ездата помага на деца с церебрална парализа. Тя прегърна малката Олга и двете се качиха на кон, което предизвика щастлива усмивка у детето.

Търгът, воден от Мария Силвестър, започна с вещ на актьора от "Под прикритие" Михаил Билалов. След оспорвано наддаване чашата на Джаро с пистолет вместо дръжка отиде при главния секретар на Министерски съвет Росен Желязков. Той плати за нея 200 лева.


Пет лични предмета бе предоставил и актьорът Чочо Попйорданов, сред които имаше икона от XVIII век и парче от Берлинската стена. На търга бе разигран парфюм с образа на Христо Мутафчиев, дарен от актьора, Мариан Вълев изпрати свой сценарий от сериала. Като представител на актьорския състав се яви продуцентът и режисьор Димитър Митовски, който донесе всички вещи за търга.

Главните герои от "Революция Z" по Би Ти Ви лично донесоха свои вещи. Никола Стоянов подари за кампанията албум на Фелини, Иван Тишев даде слонче, спомен от пътуване в чужбина. Иван Иванов, играещ ролята на Филип, се раздели с палките, с които свири в сериала, а Мона Недева донесе плюшено ангелче.