Видеозапис, показващ Анджелина Джоли в свърталище на наркомани - в компанията на жена, която пуши хероин, е публикуван на страниците на в. "Сън".

32-годишната актриса е признавала, че в началото на кариерата си е посягала към наркотиците. На записа тя не взима дрога, но споменава, че е пробвала всякакви наркотици "преди доста време".

Видеото е заснето през 1999 г., когато Анджелина Джоли е на 23 години. Шокиращите сцени дават възможност зрителят да прецени колко дълъг път е изминала актрисата - от изцъклена и разчорлена млада жена, която в компанията на наркомани разказва за странните си сексуални наклонности и за убийствата на домашните си любимци, до посланик на добра воля на ООН.

Във видеозаписа Анджелина Джоли споменава за склонността си към садо-мазохистичен секс, както и за това как е убила няколко свои домашни любимци - боядисала мишка в синя боя, изкъпала хамстер, който след това се разболял от пневмония и умрял, и оставила няколко гущера прекалено дълго време на слънце. Анджелина Джоли имала и змия, която също се опитала да убие.

Бъдещата актриса споделя, че на 12-годишна възраст е била "лошо момиче" и често е биела приятелите си.

Участник в някогашните наркомански сбирки обаче си спомня, че още тогава Анджелина Джоли разказвала, как ще осинови много деца от различни места по света. Днес актрисата е майка на едно биологично и три осиновени деца, и чака близнаци от партньора си Брад Пит.

Преди месец американското издание "Нешънъл инкуайърър" съобщи, че за 70 000 долара се продава запис, на който се вижда как Анджелина Джоли пуши и смърка хероин. Не става ясно дали кадрите, публикувани от в. "Сън", са от същото видео.