Тити Папазов говори след загубата на отбора си от Балкан в първия мач от полуфиналната серия в ТЕСИ НБЛ пред NEWS7. Ето какво имаше да каже той за мача, публиката и старши-треньора на Балкан Александър Тодоров:

„Играчите на Балкан повече търсиха успеха, когато топката беше ничия, повече търсиха да я спечелят. Не мога да се сърдя на съдиите, изключителна атмосфера, поздравления първо за това, което е направил кметът на Ботевград за тази зала – тя е най-хубавата в България.

Невероятна подкрепа от страна на публиката за Балкан, естествено, тази подкрепа повлия в ключови моменти на съдиите. Аз, за разлика от другите треньори, приемам съвсем философски, когато даден съдия направи грешка, защото това е съвсем нормална реакция на човешката психика, когато има такава коректна подкрепа на публиката. Повтарям – изключително коректна подкрепа от страна на публиката.

За сметка на това, супер некоректно поведение от страна на треньора на Балкан. Той иска да бъде Тити Папазов. Няма как да бъде! Ще му го кажа и в очите. Той не може да бъде Тити Папазов. Той иска да ме копира, но всяко копие винаги е фалшиво.”