Напоследък се забелязва показателно активизиране на посещаващите сайта ни читатели. За да опровергаем становището на някои от тях, че … „То резултат няма да има, но ще изразим своята гражданска позиция”...неотдавна вече пуснахме два материала, провокирани именно от написаното във форумите.
Тази тенденция ще запазим и за в бъдеще, но е необходимо сигналите да се подават по-конкретно и по възможност с повече данни и подробности. Така ще се улеснят и съответните лица, до които са адресирани и ще могат да вземат конкретни становища и решения.
Мнението, което цитираме днес, не дава никаква конкретна информация за коя улица става въпрос и кои са полагали асфалта. Как тогава да се реагира в конкретния случай?!, че.../цитирам дословно/
е асфалта на моята улица е положен като от бригада дечица от 4 група на ЦДГ по нескопосано и непрофесионално нада ли може , но като се има предвид хората , които полагаха настилката не се учудвам от резултата , предполагам , че ще се изпише тонове мастило , за да се хвалят как успешно върви "цялостното" асфалтиране на града.”
Да се надяваме, че след тази статия подателят ще отговори на нашите въпроси-къде, на коя улица, кога, как по-точно и от кого е положен въпросния асфалт?
Ако наистина иска да се чуе думата му и да помага на града.