Частен съдебен изпълнител е обявил за продажба два имота, собственост на фирма „Благоустройство и комунално стопанство” /БКС/. Става дума за сграда-стол, която се намира на улица „Свобода” 13 в Ботевград и халето за коли на същия адрес. Сградата на стола, построена през 1986 година, е 480 кв.м. Халетата за коли са 380 кв.м.
Наддаването за сградата на стола ще започне от 100 500 лева, а за халето – от 34 500 лева, става ясно от обявлението на частния съдебен изпълнител Васил Недялков. Публичната продан ще се извърши от 10 август  до 10 септември т.г.
Имуществото на БКС се разпродава заради вземане на фирма ЕТ „Вейови – Тодор Христов”. Бившият общински съветник е осъдил БКС за над 100 хиляди лева, които му дължат за гориво.


Ботевградското БКС преустанови дейността си с решение на Общинския съвет през февруари 2011 година. Тогава дружеството бе обявено в ликвидация. Процесът обаче не е завършил. През март т.г.срокът на ликвидацията бе удължен с още шест месеца, а с решение на ОбС за ликвидатор бе назначен Милчо Илчев.