Кървавото убийство на 66-годишна шизофреничка потресе жителите на Божурище край София, научи вчера "Сега" от местни хора.

Около 3 ч. след полунощ вчера синът на убитата Цветанка Тодорова Владимир се върнал в къщи пиян. Похлопал на вратата на леля си, която обитава първия етаж на двуетажната къща, но тя не го пуснала. На сутринта жената открила ужасяваща гледка на горния етаж, където живеела сестра й с психочноболните си дъщеря и син. По стените имало кървави следи, по пода - цели локви, а сред тях трупът на Цветанка с множество разкъсни рани.

Основният заподозрян е синът на Цветанка. Веднага били извикани полицаи, които задържали Владимир. Той бил в изключително възбудено състояние. Сестра му Румяна била пасивна и със следи от удари по тялото. По дрехите на двамата са открити петна от кръв. Задържани са в РПУ-Сливница. Намерени са метален прът и няколко летви с кръв по тях. Само преди около 10-ина дни Владимир излязъл от психодиспансера. Цялото семейство се води на отчет. Той е с тежка форма на шизофрения. Въпреки това докторите са го пуснали.