Актьорът Иван Ласкин, известен с пиперливия си речник, „отряза" главата на Венета Райкова, отскоро преквалифицирана на водеща на „Голямата уста". Предаването, излъчвано в късните часове по Нова телевизия, има за цел „да разкости" героите на поредния сезон на „ВИП брадър" с коментари на гости, „врели и кипели" в родния светски живот.„Венета Райкова води прекрасно Голямата....дрисня! Кой сложи този мармот там, бе?", написа Ласкин в профила си във Фейсбук, очевидно провокиран от снощното издание на токшоуто.


Стартът на „Голямата уста" всъщност се оказа фалстарт. В ефир Жени Калканджиева направи на пух и прах Райкова, която се опита да разбере защо е посрещнала с прегръдка любовницата на съпруга си Тачо - Зорница Линдарева. „Това си е чисто лицемерие", заяви Венета.


Репликата й очевидно ядоса Жени, която се опита да й обясни, че е въпрос на възпитание да се отнасяш добре с един човек. Махленското клюкарене на Райкова не успя да накара Калканджиева да слезе на това ниско ниво.


„Недейте моля ви се да ме принизявате и да ме правите евтина трътка. Аз не съм такава. Освен това момичето не е лошо, един брак се разваля отвътре. Попитай го, той ще ти отговори защо е отишъл да живее при нея. Попитай го, но мисля, че няма да ти отговори, защото ти си провокативна и палиш скандали", отряза я Жени, което отприщи стотици лайкове и одобрителни коментари във Фейсбук.