В два скандала се замеси певицата Камелия Воче, откакто е в къщата на "ВИП Брадър". И двата са провокирани от Евгени Минчев, доскорошен неин първи приятел, а днес враг. Пиарът нанесе удар на певицата още с влизането ѝ, казвайки пред всички, че изпълнителката дължи пари на много хора, пише в. "24 часа". Въпреки обидата Воче намери сили да му прости и да подаде ръка, когато останалите съквартиранти му обърнаха гръб. Минчев не оцени това и ѝ нанесе втори удар, наричайки сина ѝ Самуил инвалид. Пиарът не пропуска повод да спомене, че той я е създал, давайки ѝ името Воче. Каква е причината за дълбоката вражда между двамата обаче?


Евгени и Камелия са много близки приятели в продължение на дълги години. В миналото той е неин пиар. На концерт я представя като Воче и оттогава всеки я нарича с артистичния псевдоним. В превод от италиански означава глас. Певицата обаче постепенно става жертва на черни стратегии от страна на лорда, разказват нейни приятели.


Известен с това, че прави останалите популярни, забърквайки ги в жълти скандали, започва да пише, че Камелия има връзки с куп мъже. В същото време ѝ иска големи суми пари, за да я рекламира. Нещо, което в онзи момент тя не може да си позволи, защото след тежък италиански развод е останала без особени финансови средства. Така лордът, разгневен, че певицата вече не иска и не може да се възползва от услугите му, започва да я злепоставя.