Евгени Минчев разкри непубликувани досега подробности за живота на починалия продуцент на Лили Иванова Стефан Зашев. Светският корифей разказва, че се запознава с него покрай контактите му с Емил Димитров и Васил Андреев:


„С огромна тъга научавам, че Стефан Зашев е починал. Познавам го от средата на 1984 година, когато той беше част от антуража на Емил Димитров и Васил Андреев. Наричаха го Сламчо, заради неговата необичайно руса коса. След това той замина за Белгия, женен за жена, доста по-голяма от него. Междувременно се чуваха всякакви слухове. Един от тях беше, че има паралелна връзка с мъж в България и го е извикал в Белгия за да живеят заедно. Двамата са живели заедно, а Зашев доколкото съм чул, е прекратил брака си с възрастната дама.


Бях изненадан, когато научих, че работи с Лили Иванова и организира нейни изяви. Не помня да е имал подобни качества, но може би покрай Емил Димитров е научил някои тънкости. Зашев много внимаваше да не се разбере тайната страна на живота му, но това си беше негов избор. Последната ни среща беше случайна в Операта на Брюксел, като после той ме покани на напитка в един тематичен бар. След това съм го засичал в България, но никак не ми изглеждаше добре. Лицето му беше много сиво, погледът мътен и даваше вид на сприхав и нервен. Мога само да кажа, че Зашев беше един от най-необичайните красавци в края на социалистическа България", разказва Минчев пред "Блиц".