Футболистът без отбор Славчо Тошев е причината балерината Мартина да разкара Слави Трифонов. Двамата вече не са заедно, след като Дългия хванал изгората си в леглото със спортиста, съобщава роден всекидневник.


Ритнитопковецът още преди месеци свалял Мартина, но тогава парашутът му така и не се отворил. Двамата изживели кратък флирт, който не стигнал до нищо сериозно. Сега обаче при втората им среща, нещата се развили по-благоприятно за бившия вратар на "Славия" и "Ботев"- Пловдив. Мартина, която от известно време вече не изпитвала чувства към шоумена, само си търсела "жертва", с която да изневери. И тогава се появил Славчо. Първоначално двамата се виждали тайно и спорадично. С течение на времето любовта им пламнала и в крайна сметка Мартина спряла да се крие и чуквала рандевута с Тошев дори в общото им жилище с Трифонов


Сега, след като любовта й с водещия вече е минало, красавицата възнамерявала да направи връзката си с адаша на бившия си възлюбен още по-сериозна и дори се изнесла да живее в апартамента на безработния страж. На този етап бившият младежки национал няма отбор и се е отдал на забавления и светски живот.