Бившата приятелка на Слави Трифонов - танцьорката Мартина Огнянова, е сменила цвета на косата си и от блондинка вече е преминала в отбора на брюнетките.


Тя бе забелязана в столичен чалга клуб в Студентски град в компанията на още няколко балерини от балет "Магаданс". Столични клюкари обсъждат, че след раздялата със Слави тя не прилича на себе си.


„Изглежда съсипана и неподдържана. Даже коремче е пуснала, явно след като вече не са заедно, се е запуснала и не я интересува как изглежда. Посърнала е, нищо, че вината за раздялата им май е нейна", коментират в светското пространство.


Танцьорката и шоуменът са разделени от месеци, а Мартина дори вече официално не е част и от предаването.


Името й е махнато от надписите на шоуто, тя вече си има заместничка, която между другото доста добре се справя", разкриват от екипа. Става въпрос за бившата гимнастичка Мария Митева.


Краят на любовната връзка между учиндолеца и Мартина дойде малко след рождения ден на Слави през октомври месец. След като бившата вече двойка се върнала от екскурзия в Париж, Слави без обяснения й посочил вратата.


Една от версиите е, че Трифонов точно по време на пътуването е хванал изгората си, че си пише любовни съобщения с друг. Според слуховете Мартина е забърсала любовник, доста по-млад от Дългия, с който в последните месеци тайно се срещала. Балерината обаче не преживява леко раздялата със Слави, защото тя й коства доходите.


Любовта между Трифонов и танцьорката пламна през 2010 г. напук на неговото собствено правило, превърнато в закон за подчинените му - никакви връзки между хора от екипа на шоуто. Шефската наредба беше въведена заради провалилите се с гръм и трясък връзки на емоционално чувствителния Георги Милчев - Годжи с няколко от примабалерините на шоуто.