Слави Трифонов дължал около половин милион лева на бившия си сценарист и съдружник Росен Петров. Това е най-прясната версия за разлъката между двамата доскорошни ортаци.

Според клюката парите идвали от неиздължени дивиденти от общата им фирма "Седем осми". Дългия обещал да се разплати с колегата си до края на април, но така и не спазил уговорката, пише "Уикенд".

Из София се говори, че напрежението между шоумена и сценариста е голямо въпреки клетвите им, че се разделят "като приятели". Нещата стигнали дотам, че Трифонов да удвои охраната си през последната седмица и да се придвижва в кортеж от два джипа.

Мълвата гласи, че тригодишният договор между телевизията на Мърдок и "Седем осми" ще бъде раазвален по взаимно съгласие и със специален анекс. Все по-упорито се твърди, че след септември Дългия ще приключи с кариерата си на телевизионен водещ и ще се посвети изцяло на продуценството.

"Обичам Слави, но тръгвам по свой път", заяви Росен Петров пред медиите неотдавна.

Както "MySound.bg" вече извести, главният сценарист на "Шоуто на Слави" се раздели с водещия след 10-годишна съвместна работа. Двамата повече няма да са съдружници и във фирмата "Седем осми" АД.

Раздялата била приятелска.