Освен, че Първи март е първият ден от Пролетта, днес е и Деня на самодееца.
По този повод Общината организира В р-т Оазиса тържествен коктейл за Етрополските самодейци.
Присъстваха  председателят на Общинския съвет Христо Андреев, Росица Христова – заместник-кмет, Росица Иванова – старши инспектор ПКВ.
Поздравителен адрес от името на кмета инж. Богомил Георгиев прочете Росица Христова, а Христо Андреев – поздравителния адрес от името на трима народни представители от ПП ГЕРБ.
По-долу качваме поздравителния адрес на инж. Богомил Георгиев.


Поздравителен адрес за Деня на самодееца


Честит празник на всички Вас, които правите празниците на другите и за които най-голямата награда са аплодисментите и радостта в очите на хората!
С гордост може да се похвалим, че нашите самодейци от община Етрополе развиват целенасочена културно-просветна дейност и постигат отлични резултати.
Многобройни са участията на всички състави в концертни програми и спектакли на територията на община Етрополе, във фестивали и конкурси в страната и чужбина.
Уважаеми самодейци,
Благодарение на работата на всички Вас, изкуството присъства в живота ни всеки ден. Вие, не само го изразявате, Вие участвате в неговото популяризиране и правите жителите на община Етрополе съпричастни с българската култура и творчески традиции.
Бъдете здрави, весели, все така трудолюбиви, ентусиазирани и всеотдайни.


ИНЖ. БОГОМИЛ ГЕОРГИЕВ
Кмет на община Етрополе


Снимки: Георги Христов Георгиев - ГЕЦ